Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Meiland 6 in Obdam 1713 GJ

Meiland 6

1713 GJ Obdam
Huurprijs € 960,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Wegens Bedrijfsverplaatsing 'Te huur' Aan de toegangsweg van bedrijventerrein 'De Braken', ligt op een goede locatie deze representatieve bedrijfsunit met verhard buitenterrein. De bedrijfsunit is groot circa 200 m2 en is voorzien van een brede overheaddeur en een loopdeur. De mogelijkheid bestaat om de aangrenzende bedrijfsunit van 300 m2 bij te huren. Deze unit is ook separaat beschikbaar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m²
Lees meer

Omschrijving

Wegens Bedrijfsverplaatsing 'Te huur'

Aan de toegangsweg van bedrijventerrein 'De Braken', ligt op een goede locatie deze representatieve bedrijfsunit met verhard buitenterrein. De bedrijfsunit is groot circa 200 m2 en is voorzien van een brede overheaddeur en een loopdeur.

De mogelijkheid bestaat om de aangrenzende bedrijfsunit van 300 m2 bij te huren. Deze unit is ook separaat beschikbaar voor verhuur. De huurprijs voor deze unit van 300 m2 bedraagt € 17.250,-- per jaar exclusief BTW.

Ook bestaat de mogelijkheid om het aangrenzende bedrijfsgebouw aan de Butter 3 bij te huren. Dit bedrijfsgebouw beschikt op de begane grond over circa 200 m² bedrijfsruimte en circa 136 m2 kantoorruimte met showroom. Op de 1e verdieping treft u circa 100 m2 kantoorruimte met showroom en circa 100 m2 aan opslagruimte aan. Aan de voorzijde van het bedrijfsgebouw treft u 5 parkeerplaatsen voor bezoekers. De huurprijs voor dit bedrijfsgebouw bedraagt € 32.100,-- per jaar exclusief BTW.

Bedrijventerrein 'De Braken' is centraal gelegen, op korte afstand van het NS-station en het winkelcentrum van Obdam, met een gevarieerd winkelaanbod, en beschikt over een uitstekende verbinding met de te verbreden Westfrisiaweg N302 en de N507, met aansluitingen op de Rijksweg A7 en A9.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 960,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Perceeloppervlakte 1485 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 200 m² Diversen Locatie toelichting Op zichtlocatie, aan de toegangsweg van bedrijventerrein De Braken Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
200 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.