Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Braken 15 - 19 in Obdam 1713 GC

Braken 15 - 19

1713 GC Obdam
Vraagprijs € 1.110.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Braken 15, 17 en 19 te Obdam

Wegens bedrijfs- en kantoorverplaatsing, mogen wij u deze zeer representatieve, moderne kantoor- en bedrijfsgebouwen, onderdeel uitmakende van een bedrijfscomplex, bestaande uit 5 bedrijfsgebouwen, gelegen op het bedrijventerrein ‘De Braken’ te koop aanbieden. Het gehele bedrijfscomplex is ook in delen of in zijn geheel te koop.

De kantoor- en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1393 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Braken 15, 17 en 19 te Obdam

Wegens bedrijfs- en kantoorverplaatsing, mogen wij u deze zeer representatieve, moderne kantoor- en bedrijfsgebouwen, onderdeel uitmakende van een bedrijfscomplex, bestaande uit 5 bedrijfsgebouwen, gelegen op het bedrijventerrein ‘De Braken’ te koop aanbieden. Het gehele bedrijfscomplex is ook in delen of in zijn geheel te koop.

De kantoor- en bedrijfsgebouwen zijn centraal gelegen, op korte afstand van het NS-station en het winkelcentrum van Obdam, met een gevarieerd winkelaanbod, en beschikt over een uitstekende verbinding met de te verbreden Westfrisiaweg N302 en de N507, met aansluitingen op de Rijksweg A7 en A9. Het kantoorgebouw met bedrijfsruimte aan  de Braken 15 en 17 is zeer modern ingericht en zeer representatief. Het kantoorgebouw met bedrijfsruimte is voor iedere ondernemer een ‘visitekaartje’, doordacht van opzet en een goede klimaatbeheersing, zorgen voor een uitstekend werkklimaat. Het bedrijfsgebouw aan de Braken 19 is een niet ingedeelde bedrijfsruimte.
De achter het kantoorgebouw, met bedrijfsruimte, gelegen bedrijfsgebouwen aan de Braken 27 en 29 zijn niet ingedeelde bedrijfsgebouwen, in gebruik voor opslag of productie.
De bedrijfsgebouwen zijn ook uitstekend geschikt voor verhuur, elk bedrijfsgebouw beschikt over een eigen meterkast en is direct gelegen aan de openbare weg.

Braken 15:
Indeling begane grond: entree met tochtsluis en meterkast; centrale representatieve hal met ontvangstruimte met receptie; dames en heren toilet; toegang tot diverse kantoor- en vergaderkamers van diverse afmetingen; grote kantine met modern keukenblok voorzien van inbouwapparatuur; tussenhal met trapopgang; personeelstoiletgroep; 1e magazijn met lichtstraat, toegankelijk via overheaddeur en loopdeuren; 2e magazijn met berging.
Eerste verdieping: overloop; bordes met vide met lichtstraat; 8 royale kantoorkamers geschikt voor meerdere werkplekken; serverruimte; archiefruimte en printerruimte. Totaal groot BVO ca. 938 m2, VVO ca. 888 m2 

Braken 17:
Indeling begane grond: entree met hal, meterkast en dames/herentoilet met voorportaal; directiekantoor; magazijnruimte; bedrijfsruimte in gebruik voor opslag en productie, toegankelijk via overheaddeur en loopdeuren; vaste trap naar eerste verdieping; entresol in gebruik als opslagruimte; kantoorruimte. Totaal groot BVO ca. 256 m2, VVO ca. 230 m2

Braken 19:
Indeling begane grond: entree met meterkast; bedrijfsruimte in gebruik voor opslag en productie, toegankelijk via overheaddeur en loopdeur. Totaal groot BVO ca. 200 m2, VVO ca. 188 m2

Belangrijke kenmerken:
•    De kantoorruimten zijn voorzien van airconditioning en verlichtingsarmaturen.
•    Het geheel is zeer goed afgewerkt en zo in gebruik te nemen.
•    De bedrijfsruimten zijn voorzien van elektrische overheaddeuren; vrije hoogte bedrijfsruimte ca. 4,90m1
•    Splitsing van het bedrijfscomplex is zeer goed mogelijk.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 1.110.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1393 m² Perceeloppervlakte 2460 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 637 m² Oppervlakte kantoorruimte 756 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed, uitstekend Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station Op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco
Oppervlakte
637 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
756 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.