Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Braken 55 Box 64 in Obdam 1713 GC

Braken 55 Box 64

1713 GC Obdam
Vraagprijs € 39.500,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar bedrijfs/opslagruimte? Dan is dit uw kans! Deze bedrijfs/opslagruimte, groot 32m2, deel uitmakend van een verzamelgebouw, is gelegen op bedrijventerrein "De Braken" en bevindt zich op de eerste verdieping, welke door middel van een autolift en een trap uitstekend te bereiken is. De bedrijfs/opslagruimte is uitermate geschikt als opslag of stallingsruimte voor camper, caravan,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 32 m²
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar bedrijfs/opslagruimte? Dan is dit uw kans! Deze bedrijfs/opslagruimte, groot 32m2, deel uitmakend van een verzamelgebouw, is gelegen op bedrijventerrein "De Braken" en bevindt zich op de eerste verdieping, welke door middel van een autolift en een trap uitstekend te bereiken is.
De bedrijfs/opslagruimte is uitermate geschikt als opslag of stallingsruimte voor camper, caravan, oldtimer, boot, archief of (bedrijfs)materialen. Het is toegestaan om deze units zowel particulier als klein-bedrijfsmatig in gebruik te hebben.

Bedrijventerrein "De Braken" is gelegen op korte afstand van Heerhugowaard en Alkmaar, de Braken (N194,) zorgt voor een goede aansluiting op de Rijksweg A7 met ontsluiting richting Amsterdam en Leeuwarden.

De bedrijfs/opslagruimte is voorzien van water en elektra en een elektrische overheaddeur.

Afmetingen bedrijfs/opslagruimte: 10m¹ diep x 3,2m¹ breed x 3,9m¹ hoog.
Bestemmingsplan: `Bedrijventerrein` voor bedrijven tot categorie 3.2.
Vereniging van eigenaren: De opslagunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw welke is gesplitst in appartementsrechten. de servicekosten bedragen thans circa € 13,-- per maand.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 39.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 32 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Overige
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
32 m²
Functie
Overige
Categorie
Garagebox
Oppervlakte
32 m²
In units vanaf
32 m²
Verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring