Mijn favorieten

Verkoop

De verkoop van uw woning.
Het verkopen van uw woning is specialistenwerk. Want u zoekt niet zomaar een koper, u zoekt dé juiste koper. Dat is degene die bereid is de beste prijs te betalen voor uw kostbare bezit. En daarbij kiest u voor een makelaar die de beste voorwaarden voor u kan bedingen. Een grondige en goed geplande aanpak is dan ook van het grootste belang.

Het vooronderzoek
Allereerst brengen wij uw woning volledig in kaart. Alle zaken die voor een koper, maar ook voor u als verkoper van belang zijn, worden geïnventariseerd. Niet alleen zaken van bouwkundige aard, maar ook bijvoorbeeld zaken als erfdienstbaarheden zoals een recht van overpad, een bestemmingsplan en milieu spelen een belangrijke rol. Want de koper van uw woning staat achteraf liever niet voor verrassingen. En dat geldt ook voor u.

De vraag-/ vanafprijs
Nadat de opname van uw woning heeft plaatsgevonden berekenen wij de waarde van uw woning, daarnaast adviseren wij u over de te hanteren vraag- of vanafprijs.

Uw woning onder de aandacht
Adverteren doet begeren. Een uitgekiend mediaplan is dan ook onontbeerlijk om uw woning optimaal onder de aandacht van het koperspubliek te brengen,  via onze website, via www.funda.nl, de meest bekeken huizensite van Nederland, door adverteren in lokale media en door een presentatie in onze etalage.

Uw woning wordt landelijk digitaal uitgewisseld tussen alle NVM makelaarskantoren

Het maken van foto’s en een pakkende advertentietekst die na uw goedkeuring zal worden gebruikt voor de media-uitingen.

Gebruik van Social Media: Uw woning wordt gepresenteerd op facebook en twitter. Er wordt tevens een slideshowpresentatie geplaatst op YouTube.

Jaspers-Van Diepen Makelaars Taxateurs Adviseurs is lid van de NVM
En juist die NVM is heel sterk in het uitwisselen van woningaanbod. Uw woning komt dan ook niet alleen direct onder de aandacht van onze relaties. Ook de relaties van alle NVM makelaars in de regio hebben direct de kerngegevens van uw te verkopen woning op een presenteerblaadje. En via www.funda.nl, de website met het complete aanbod van alle makelaars, is iedereen in de gelegenheid op ieder gewenst moment de gegevens en foto`s van uw woning in te zien. Wist u trouwens dat meer dan driekwart van de zoekers zich in eerste instantie oriënteert via internet?

Bezichtigen
Bij een bezichtiging met een kandidaat-koper is altijd iemand van Jaspers-Van Diepen aanwezig om de kandidaat rond te leiden. Alle van belang zijnde zaken worden gemeld en zijn samengevat in een complete verkoopbrochure, dit als geheugensteuntje en extra presentatiemiddel. De verkoopbrochure wordt na afloop van de bezichtiging overhandigd aan de kandidaat.

Onderhandelen
U zoekt de juiste koper voor uw woning. Vaak is dat de meest biedende gegadigde. Tijdens de onderhandeling zorgen wij ervoor dat uw belang optimaal gediend wordt. In financiële zin, maar ook door goed te letten op zaken als aanvullende of ontbindende voorwaarden en de leveringstermijn.

Koopakte en notaristraject
Wij zorgen ervoor dat alle afspraken op juridisch verantwoorde wijze worden vastgelegd in de koopakte. Deze zal door ons zelf worden opgemaakt. De definitieve akte, de leveringsakte zal door de notaris worden opgesteld. Het spreekt voor zich dat wij ook het gehele notaris- en leveringstraject begeleiden.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring